de Baddedravers

De Baddedravers

Ina Oortwijn,Henk Folkersma en Elly Boering uit Annerveenschekanaal e.o. vormden de kern van de netwerkorganisatie de Baddedravers.

Wat doen wij:

Onze belangrijkste activiteit is het organiseren van de Semslinieloop. De eerste editie was op 14 april 2012. Dankzij onze sponsoren en vele vrijwilligers hebben we in de daaropvolgende jaren dit evenement op de 2e zaterdag in april kunnen laten plaatsvinden. Jammer genoeg gaat ook editie 2022 niet door.

Daarnaast is Loopgroep de Baddedravers aktief op Annerveenschekanaal. Op woensdagavond van 19.15 tot ongeveer 20.30 uur kun je met een gezellig groepje sportievelingen hardlopen, voor zowel beginnners als gevorderden. Onder leiding van gediplomeerd KNAU trainster Ina Oortwijn krijg je warming-up oefeningen, loopscholingstechnieken en wordt er voor elk niveau een trainingsprogramma gemaakt. Maar het belangrijkste is wel het samen hardlopen en de gezelligheid hiervan. Kosten zijn 2,50 euro per keer en we starten bij MFC de Badde, Greveling 137 te Annerveenschekanaal. Kleed- en douche gelegenheid zijn aanwezig. Wil je een keer meedoen! Kom dan gewoon eens geheel vrijblijvend langs.Deelname Loopgroep de Baddedravers vanaf 18 jaar.

Doelstelling Baddedravers:

Stimuleren van samen hardlopen door door het organiseren van laagdrempelige activiteiten voor beginnende en gevorderde lopers waarbij gezelligheid en ontspanning door inspanning voorop staan.

Baddedravers


© Ina Oortwijn 2020 www.baddedravers.nl likeonfacebook